CLARKS UDSALG – DESSERT BOOTS – TILBUD CLARKS SKO & STØVLER

CLARKS UDSALG – DESSERT BOOTS – TILBUD CLARKS SKO & STØVLER

Der findes behageligt fodtøj, men det er sjældent pænt – selv om Ecco fra Danmark dog er lykkedes med at ændre image fra kikset fodformet til cool. Et sko brand, der dog især er lykkedes med at lave både komfortable sko og støvler er Clarks fra England.

Det hæderkronede firma blev stiftet 1825, ved at Quaker brødrene Cyrus og James Clark udvidede deres orindelige produktion af læder, fåre skind og uld tæpper med en egentlig produktion af sko, sandaler og støvler. Senere kom så de legendariske ørkenstøvler (dessert boots). I dag er Clarks støvler og sko dyre og du finder dem sjældent nedsat på udsalg. Du skal også være heldig med at finde skoene billige på tilbud på lagersalg eller outlet. Husk at din kan få de lækre sko til både dame, herre og børn. Der er mange forskellige farver, men de mest klassiske er sand, grå, sort, brun og beige.

TILBUD – FIND BEHAGELIGE SKO OG STØVLER FRA CLARKS PÅ UDSALG ONLINE PÅ NETTET

C & J Clark har skabt en række af ikoniske stilarter i løbet af sin lange britiske historie, herunder Clarks “Wallabee”, Clarks “Desert Boot”, og Clarks “Playdeck” sandal. Fodtøj, der er båret af adskillige bereømtheder og har fået et stort come back især de senere år. Desværere også til nogle høje priser. I Danmark kan du finde en forhandler af støvlerne, sandalerne og skoene i stort set alle større byer som København, Esbjerg, Odense, Aalborg, Aarhus, Svendborg, Ringsted, Kolding, Vejle, Næstved, Fredericia, Lyngby – bare find en god skobutik eller prøv i Illum eller Magasin. Der finder du dem dog nok ikke nedsat, på udsalg eller tilbud. Der skal du kigge online på nettet. Du kan også lave et kup i Sverige eller endnu bedre i USA pga. af de lavere kurser. Skal du til staterne, så kan du spare minimum det halve på fodtøjet – især hvis du kommer forbi et outlet. Du kan også prøve at bestille dem hjem fra en amerikansk webshop. Du skal dog bare være opmærksom på told og moms.

Her er et par sider, hvor du kan finde nogle gode udsalg og tilbud på Clarks Ørken støvler, sko, sandaler mv. i både Danmark og England. Sidstnævnte er Clarks officielle side, hvor du ofte kan spare rigtigt mange penge – tit helt op til 50 %.

Har lige fået gået den nye model i bivokset lædet til – det er virkelig kvalitets fodtøj – en fornøjelse at gå i dessert boots : )

http://www.brandos.dk/clarks/?gclid=CJi7ht6t3KcCFQprKgodnxc1_w

http://www.clarks.co.uk/sale

Her er en oversigt af nogle af de fedeste sko,ørken støvler og sandaler fra Clarks.

  • Desert Emperor Læder og Ruskind

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>