UDSALG – DECADENT TASKER , PUNGE, TASKE – TSPAR PÅ TILBUD

UDSALG – DECADENT TASKER , PUNGE, TASKE – TSPAR PÅ TILBUD

Designer Karina Mundt grundlagde BY Decadent i maj 2005 og den første taske, et klassisk taskedesign fra 70′erne,  blev lanceret i august samme år. Decadent tasker er relativt dyre, og du finder dem sjældent på tilbud eller udsalg. Virksomheden ejes og drives af Karina Mundt fra DK. Taskerne er som regel udført i kernelæder – ofte i farverne natur eller chocolate. De er gode som weekendtaske og findes også som skindtaske. Lædertaske i lækker kvalitet, så er en unik takse fra Decadent et godt valg – især hvis du ginder den billigt eller med rabat eksempelvis på et lagersalg – dog nok ikke 2011 model.

DECADENT DESIGN TASKER NEDSAT – GÅ PÅ UDSALG MED GOD SAMVITTIGHED

Modetaskerne er også praktiske og bl.a. brugbare som skoletaske, computertaske, rejsetaske. De lækre håndtasker eller skuldretasker er modetøj i næsten ligeså høj kvalitet som eksempelvis Mulberry eller Bridge.

Mærket har sikret sig en solid position og et stærkt image hovedsageligt i Danmark, men også i kosmopolitter som Stockholm og Amsterdam. Udbydes i udvalgte multi brand modebutikker og stormagasiner. By Decadent vokser hurtigt og har et stort tilbud af tasker, punge og tilbehør.

Du kan være heldig at finde en decadent taske i kerne læder på udsalg – Hos Decadents egen webshop har de et særligt område til nedsatte varer. Se her om du kan gøre en god handel: http://decadentshop.dk/special-offer-c-11.html . Du skal nemlig ikke regne med at finde dem på tilbud på et lagersalg.

Der er også nogle spændende tilbud på Tasker og punge her: http://www.e-sko.dk/leverandor_detail.asp?levid=55&mid=250 

Decadent bags i læder i farven chocolate.

3 Comments

 1. Er mega vild med Decadent . det er bare det fedeste danske taske mærke pt. Ærgeligt at der ikke er noget på tilbud på siden pt. Men jeg vil holde og når de holder udsalg så skal der shoppes :)

  Kernelæder er cool …

 2. Den fedste taske i verden, og så er det made in Denmark. Jeg er vild med Decadent – især taskerne.

  Hvis nogen finder Decadent Big shopper til udsalg, så lad mig det vide. Det er et tilbud jeg ikke siger nej til…

 3. hej…
  jeg har en decadent taske og en pung som jeg vil af med.
  farver er orange..

  sig til hvis i er indtereseret :)

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>